Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är jag bra på

vad är jag bra på?

Ge allt jag har,
hela mitt hjärta,

hoppas att man får något tillbaka.

Oftast blir man jävligt besviken.

Tror jag måste bli bättre på
konsten att bara gå där ifrån.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-08 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
träffad
jag tror jag fattar vad du skriver.
hur du känner är nog svårarel.
medla gärna om du orkar
2021-01-15

  Time's Galaxy
Nice Words.
Vem sa livet va rättvist.?
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi