Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord kan börja flöda under en hundpromenad. Eget foto.


Osynligt ljus

 

Osynligt ljus spinner trådar

runt längtande hjärtan

Väver ett nät av kärlek

åt ensamma själar

 

Fångar och tröstar

ömmar och smeker

vaggar och vyssjar

alla som längtar

 

Inget kan hindra 

längtande hjärtan att drömma

inget kan skada

sökande själar som vänta

ingen kan hjälpa

skadade minnen att läka

 

Kärleken själv kan hela

och sammanfläta

 




Bunden vers av Siggesdotter
Läst 608 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-25 18:56



Bookmark and Share


  Bengt Sareld
Det osynliga ljuset är kanske det vackraste ljuset. Tack för en hoppfull hälsning i form av en skopa noggrant utvalda bokstäver.
2019-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...så fint...
2019-02-11

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2019-01-30

  Maiah VIP
Så sant och vackert
2019-01-26

  Maria Sundelin VIP
Ja nog är det så
Kärlek kan förändra allt
Kramar
2019-01-25

  ULJO
Så fint "Kärleken själv kan hela och sammanfläta"
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter