Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krass åskådan av mänskligheten!

Bara så du vet är du alltid naken inför mina blickar!

Du försöker skyla dig med glitter och glamour.
Du skapar ett chimärt lager av lycka som strålar från ditt extra lyckliga leende men jag ser alltid det bottenlösa mörkret i dina ögon!

Det mörker som såddes där långt innan du förstod dig på rätt och fel.
Så länge det får härja fritt äter det upp dig inifrån!

Du spelar teater men jag ser varje rörelse,varje gest och det finns alltid något du missat att dölja.

Jag ser allt jag vill glömma
Jag ser hur ofullständig mänskligheten är!

Vi letar långt bortom oss själva fast svaren alltid finns inom oss!
Ont och gott bär vi alltid med oss.
Vi kommer alltid slitas mellan de två då det är vad mänsklighet bär med sig i sitt innersta!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-26 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ