Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lånar lite från "Var nöjd med allt som livet ger" av Terry Gilkyson ( från Walt Disneys "Djungelboken").


Grumpy Cat

Grumpy Cat är jävligt sur
hans sång går inte alls i dur
patienserna går inte ut
kattmaten är alltid slut

LEGO bakom ett element
i sandlådan har nån satt cement
hans leksaker har fastnat under soff-fan
bollarna togs bort – han blev sopran

vilka bekymmer, sorger och besvär
ingen fattar hur jobbiga kattdagar är
maten är sällan tillräckligt dyr
man slickar i sig hår så att man spyr

alla andra har det bättre
högre lön och mycket lättare
livet är ett ruttet spel
och allt är någon annans fel

det finns alltid nån som får och har mer
så ”Var inte nöjd med nånting som livet ger”
nej, tillbringa livet med att klaga och sura
och tro att alla andra bara vill dig lura




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-27 12:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig humor om kattliv, den stackars katten med påtvingad
Countertenor

2019-01-27

  Språk, hjärna!
Rolig dikt om allvarligt ämne.
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP