Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckolyckt



Ryktet om min död var överdrivet -
dödens föresats behöver livet
som motpartsexistensen för sitt vara
men tiden min var rum och slummer bara
i motsatsställning halluciv
förgången ifrån vaggan intill liv.

För livet ligger nära, tätt intill
och viskar vad ej kans, men man dock vill
om osagt ännu inte var försent
och ogjort inte fötters färd förbent.














Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-27 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP