Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ton av depression..



För stolt för tusen volt,
för viljestark för piller,
för laddad för en Colt
av mod där blodet spiller.
Förbruten för ett slut
när kamp för länge kämpat,
så ta mig du, ditut,
du liv, som sånger dämpat.

Dit änglakörer brinner
ur sommarnattsentré
och orosord försvinner
i visdomsvers om ve.
Så ta mig dit, du tid,
jag tror, jag har förtjänat
en vila från den strid
som livet mig förlänat.




















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-27 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP