Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestens tyngder

Natten är ung
Jag ligger här helt tung
Tänder en cigg
Känner inte smaken
Är helt avdankad
Missär av tankar
Mitt huve de dansar
Dansar av ångestens tankar
Vad ska jag göra
Dö eller förgöra
Supa bort alla tankar eller bara de låta vara
Jag känner för mycket
Eller känner jag för lite ?
Ligger helt tung
Ögonen flackar nu
Av trötthet men kan inte sova
Ångesten håller mig vaken
Borde jag ta lite benz
Eller borde jag bara ligga här
Tänka på allt
eller flumma bort en stund
Ta en holk
Försvinna ett tag
klunka en whisky
Eller kanske en vin flaska vitt eller rött
Jag kan inte förstå
Vad de som försegår
Ska jag säga tack och hej
Ångesten förgör mig





Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-28 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus