Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant/A.Veal


Bra insikt och lärdom

Before you argue
with someone, ask
yourself, is that
person even
mentally mature
enough to grasp
the concept of
different perspective

Because if not,
There is absolutely
No point...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-28 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där! Tänk efter före!
2019-01-30

    ej medlem längre
Varför rubrik på svenska
when everything else is in english? :-)
2019-01-29

  M M Mannheim VIP
...och oftast stämmer det!
2019-01-29

  M M Mannheim VIP
Så rätt och så bra!
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP