Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tider förändras och händelser påvärkar. Konstigt hur man gräver ner sig i nuet.


En gång i tiden

There was a time, i dident whant to live no Moore
There was once a time, i wanted to die.
I tried everything to steer me up!
And every time i tried.
something drag me down.

I feel so dizzy i feel so down .
Im standing here and holding ground
Im on the edge and fighting on!!

My life is shit! work and pay.. i cant get a grip.
My body is wreckt, live in pain..
I cant stand my brain.

 lonesome guy,

 The feeling i have inside
 i dont whane live this life.
Courius what happens when i die.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-29 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE