Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå, trots att det är så

När sommaren har tagit slut kommer en ny årstid
Denna inte lika fascinerande som tidigare men det är ändå en ny tid
Om det är något jag behöver är det tid
Tid att smälta vattnet som frusit på stranden
och den där gången jag släckte branden

Men jag är en eld
Innerst inne kämpar en glöd om att få kontroll

Även om jag står på stationen
Känner jag mig inte som en på milj0nen
När sitter på tåget och ser dig där
Känner jag mig inte fylld av misär

Ditt leende så glädjefullt
Får mig fortfarande att känna mig som guld

Fast vi inte utbyter kärlek utan bara konversation
Känner jag mig ändå som en person

Även om allt tar slut som en påse MnM
Så slår mitt hjärta ändå 120 bpm




Fri vers av vatten och melon
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon