Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strand

Oceaen som är blå som atmosfär
Tänk inte på något här

Vila i stranden
Känner jag handen
Mot inget som fanns där förut

Så ta oceanen som promenaden på en väg
Ditut
Ät alltid känslor som de var brännsår från förut
Tro på dig själv det ger värmen en vänd hit ut
Vila på stranden nu här i sanden
Nu




Fri vers av vatten och melon
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-30 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon