Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Förunnat



Varje steg som
mäts
i meter

borde mätas


i frihet..



Helena 2019-01-30




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 360 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-30 23:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Bildrik poesi, ja !
2019-02-11

    ej medlem längre
Så välfångat! Tycker om! Tips ”De omätbaras renässans” av Jonna Bonemark
2019-02-05

  Domenico VIP
Allting mäts och värderas utifrån sedan länge vedertagen praxis...kantigt,konstigt...dags att öppna ögon...
Tänkvärd fin text !
2019-02-03

    Sefarge VIP
Faktiskt sant
Tål att
tänka
På!


2019-01-31

  Bodingen VIP
Fri fart - frihet
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW