Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tidens tecken

Nu gäller det att inte framstå som en slätrakad figur;

för då står man sig slätt

Allt fler manliga slätrakade personer anlägger skägg

Ett tidens tecken !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-01 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ohyfsad look gör sig bättre i dagens läge!
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP