Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transition


När yttre

tideräkningen

lämnats därhän

kan vaggviseporten

öppnas och

ett barn gå in

och en moder lätta

på förlåten




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-01 19:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerad text som väcker tankar
2019-02-07

  Anya VIP
Mycket vackert. Jaa förlåten är viktig, inte minst för en själv. Bra!
2019-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-02-02

  juliaparkas17
Jättefin dikt!
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP