Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå talar jag med dig om ljuset


Djupt i mörkret
hör jag de döende orden
slå mot en vägg

I ett avlägset land
kryper min hand
som en spindel

vid stranden
av ett hav

Mina drömmar rymde
när sanningens klocka slog

Ändå talar jag med dig
om ljuset




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-01 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP