Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kör min bil hem

Jag kör min bil hem,
parkerar den på sin plats,
Fotspår i storlek 38 finns i snön
Och visst körde jag mig och bilen hem
men jag vet ej om hela känslan av mig är med
kanske är några delar kvar på jobbet
eller möjligt någonstans innan, mellan eller efter

Jag vet ej,
var jag på riktigt 
är någonstans

Det känns så kallt i min hud,
att jag är tunn som ett ark
Trots att jag inte helt är där,
hur kan jag känna det kalla,
men ändå inte det varma?

Jag måste ju vara där,
hur skulle jag då känna det andra,
och skriva dessa ord?

Må det kalla övergå till det varma,
jag vet ju att utan det ena,
finns inte heller det andra




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-03 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beskrivande poesi som ligger rätt i tiden.
2019-03-25

  Dick Scott
Så bra beskrivning av dualismens värld av tvåsidighet :)
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP