Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt.

Alldeles för smart

Alldeles för duktig

Hon som var så snäll

Sa aldrig emot

Hon fortsatte att leva med insikten att hon var värdelös

Hon var ingenting för världen, och hon var inte heller världen för någon

En dag insåg hon att hon inte var värdelös

När hon sa emot

Hon sa nej

Nej

Nej

Nej

Hon skrek

Han lyssnade inte

Hon insåg sitt värde

För honom var hon hela världen

Han kunde inte låta bli

Hur kändes det att knulla henne?

Han var ju tvungen att ta reda på det

Med blodet mellan benen insåg hon sitt värde

Hon dög ju till någonting

Därför lät hon honom fortsätta

I flera år




Fri vers av ErikaRoos
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-04 11:26



Bookmark and Share


  Oknytt
Fruktansvärt sorgligt men fint skildrat.
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos