Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loss, hjärta


Har letat efter kärlek i livet
Men det tar har inte tagit mig någonstans

Min ex pojkvän drog mig med greppet
Det fick mig att bli svept under mattan

Samma matta jag gömmer mig under
När jag mår dåligt
Då jag tänker på
Känslor och minnen

Men jag kan inte få nog
Av befrielsen sökandet ger
Den drar bort alla trådar
Ett brustet hjärta tar sig loss
Än en gång
Ska jag älska livet
Jag väntar bara i lobbyn på min själ
Hitta den som förblir framtida min
Eller om jag redan hittat den perfekta
Men jag inte känner den än
Tänk om det fungerade så






Fri vers av vatten och melon
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-05 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lycka till med letandet. Men välj noga. Du har en bra inställning - "Än en gång ska jag älska livet", då hittar Du någon att älska också!
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon