Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Fulbergarns dikt "Den lyckliga Horan/Torsken".


En hora blir aldrig kysst

 

hon tillfredsställer dig

på alla möjliga sätt

 hennes repertoar är vid

 

hon är tillmötesgående

ställer upp på dina krav

hennes kropp är din att äga

 

hon ger dig spänning

i din annars tråkiga tillvaro

en snabbis på lunchen känns bra

 

visst kostar det stålar

till henne kommer låg som hög

då finns det pengar

 

att du ljuger och bedrar

bekymrar dig föga

ditt samvete sover

 

för dig är horan

inte nån du högaktar

inte nån du vill ses med

 

och du skulle aldrig nånsin

nedlåta dig till

att kyssa henne

 

det gör man bara av kärlek

och kärlek är inte det du känner

för en som bjuder ut sig för andra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-05 14:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En kompis tar Viagra minst en gång i veckan och dom är inte billiga men han blir ju inte en torsk för det även om man kan säga att han faktiskt betalar för sex he
2019-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Insiktsfullt skriftat om den som bistår andra med sexuell njutning och tar betalt för det.
2019-02-05

  Fulbergarn
Även fina flickor gör det
Märkligt nog
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP