Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som skapar onåd


al-Mudhill


Så mycket smärta och sorg
en människa måste genomlida
på livets vandringsväg
för att komma nära Dig åter

och höra hur Du talar till oss
i våra hjärtan om vi lyssnar

Genom träskmark och ökensand
kvalfyllda nätter, svek och skuld
förödmjukelse, hat, ensamhet och skam

så är den mörka vägen
som leder fram till ljuset
om vi först vågar säga ja


ya Mudhill, ya Mudhill




Fri vers av Rachel Roth
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-06-22 09:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
så är den mörka vägen som leder fram till ljuset om vi först vågar säga ja...ja jag var tvungen att citera dig...för just de här orden säger så himla mycket!!!
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth