Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kan inte radera






Döden kan inte radera
livet som en gång var

bär på minnen
som dyrbara gåvor
varsamt
i mina kupade händer

döden kan inte radera
livet som en gång var





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-02-06 14:01



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Klokt och fint! Lars Saabye Christensen skrev en dikt med anledning av Utöya: Sorgen har ingen tilbakevirkende kraft. Jag skrev dikten: Tack Lars Saabye Christensen, inspirerad av L S Chr.
2019-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket fin text! Genom minnen bevaras livet...man lever så länge någon minns en..
2019-02-12

  Johan Strömstedt
Visst är det som du skriver. Tycker om din upprepning av första och sista stycket. det blir på något vis en tankependel.
2019-02-11

  Lars Hedlin
Allt lämnar ett spår!
2019-02-11

  Lottie Ålhed VIP
Verkligen en vacker tanke! Så är det nog!
2019-02-10

  Ezmeralda VIP
Nej så sant, minnena bär vi med oss.
Ger oss lindring i saknaden.
2019-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Minnena lever kvar...lite vemodigt och vackert...
2019-02-09

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om livet och det avtryck det ger. Det väcker tankar om livets skörhet.
2019-02-08

  Solstrale VIP
Ja man hör och man minns dem som lämnat! Det är viktigt och riktigt i dina ordformler!
2019-02-07

  Anya VIP
Nää minnen har man förhoppningsvis kvar. De är sannerligen dyrbara gåvor.
2019-02-07

  Lars Hedlin
Mycket bra i stark känsla som berör!
2019-02-07

  StinaJ VIP
Vemodigt om längtan efter en saknad.
2019-02-07

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur minnena finns
kvar inom oss.
2019-02-06

  Kungskobran VIP
Minnena finns kvar
av det som en gång var
men dör med generationerna ut
till ett oundvikligt slut
2019-02-06

  lila fjäderblomman VIP
Fint!
2019-02-06

  Rise Little One
Minnen spelar en stor roll i vårt liv.
2019-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina och tänkvärda ord om döden, som tar älskade människor ifrån en. Men ändå inte kan stryka bort minnen vi har.
2019-02-06

  Fulbergarn
Minnen, minnen så många minnen, de är bra att ha
2019-02-06

  Maria Sundelin VIP
Ja så länge någon minns och saknar så lever man kvar
Kramar
2019-02-06

  ULJO
Minnena för inte men framtiden skapar nya minnen. Livet kan inte gå vidare annars.
2019-02-06

  M.Eta
Så sant, det är tur. bra skivet.
2019-02-06

  Öknens Ros VIP
Minnena bär man med sig hela livet med de känslor de väcker.
2019-02-06

  Feliaxel VIP
Kloka ord,minnen kan inte raderas av döden
2019-02-06

  Blomma-Stjärna VIP
wow - så sant du säger det - döden har sin gräns - den kan inte radera de minnen jag väljer att behålla och vara i -när jag vill kan jag i minnet känna närheten av den älskade!
2019-02-06

  Niliboy
Nej, så. Är det! Fint skaldat!
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP