Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig kommit hem

 

Jag söker i dimman

trevar mig runt

du vet var jag är

hur jag ser ut

hur längtan rör mig

 

en strimma av hopp

tar mig vidare

mot den punkt

där ditt liv stannat

din hand rört slutet

min röst ropat sig tom

känslan av närvaro

aldrig kommit hem.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-06 20:25



Bookmark and Share


  alvan
Får en känsla av själar på var sin sida livet, andra sidan och här.. tveksam om det var tanken men det var fint!
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP