Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnstormar och solrosor

Hennes kropp var en regnstorm
Fylld av tyngd, behov, förlust
Såg inget förutom det.

Du kanske inte förstår,
Du kanske bara ser skönhet, hopp.
Du vill att hon ska förstå.
Det är trots allt vackert.

Hela dig förstår jag,
Jag vet att du inte är här för att döma eller förstöra.
Det är trots allt inte din anledning.

Men du måste förstå,
En själ som är sönder behöver läkning,
Läkning tar tid.

Så innan du tänker på vad du behöver,
Tänk på den där flickan som vart en regnstorm
Som nu är en solros.

Någon insåg att tid är viktigt.
Förstör inte något som redan är sönder.
Släpp inte in dig själv,
Om det inte är tid du tänker ge.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-07 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi