Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som banade väg



De som gick före oss

med famnen full av sång

och en känsla

av jämnmod och

strävsamhet



De som inte gav efter

för bryderier

sarkasmer

frostig flärd och

förmätet tilltal



De som efter år

av umbäranden

likt ett vinddrag kom

till det outtalades punkt

för att ge oss hopp




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-07 11:10



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Instämmer i vad Larz skrev.
"Famnen full av sång". Så
fint uttryckt.
2020-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Fint detta med "famnen full av sång".
2019-02-07

  Solstrale VIP
Ja en text med tyngd och ro...
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP