Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TONDÖVA

 

du kan vara tondöv

och ändå ha takt och ton

 

du kan ha perfekt gehör

och ändå inte veta när du stör




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-07 12:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt tänkt!
2019-02-07

  Quasimodo
En skön text med många undertoner!
2019-02-07

  HelenaW
Gillar denna!
2019-02-07

  ULJO
Bra tänkt
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP