Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljug för mig älskling


ljug för mig ljug älskling

säg att allt ska bli bra


älska mig så det känns

så livet kommer in i mig


jag har varit i träda så länge nu

säg att jag är vacker


ljug för mig ljug älskling

säg att allt ska bli bra


ge mig dig och jag ger åter

vad som finns kvar av mig


ljug för mig ljug älskling

säg att allt ska bli bra


vi låter oss i samtakt

mjukt och når fram


flätar ihop det vi har

och älskar igen


vi gör oss så bra

just i det ögonblicket


i det lögnaktiga blå












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-07 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP