Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS REFLEKTION

Förtvivla inte över det som varit och gick fel en gång
fundera inte på det som du kunde gjort men aldrig gjorde
fyll istället nuet med det du har möjlighet att göra

YM Bohman-19




Fri vers av Njord
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-07 13:35



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra råd. Känns som de kommer i rättan tid. Tack för dem.
2019-02-07

  ULJO
Så klokt. Gårdagen minns vi men framtiden är den vi har outforskad och den ska vi fokusera på och leva av.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER