Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnosen


Säg mig doktor, varför blöder jag
Så har det alltid varit
Läkarna på sjukhuset förvirrade

Minst lika förvirrad som jag
För solen stiger i mörkret
Blodmånen lika så

Det man önskade för länge sedan
Blir verklighet utan notis

Systemuppgraderingen i huvudet
Kan inte ens smälta diagnosen
Känner mig som en robot
Men nu är jag en i mängden
Så ta mig som jag är




Fri vers av vatten och melon
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-07 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon