Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrad

Vikten av respekt visas via hänsyn.
Vikten av tillit visas via respekt.
Saker och ting kommer via hänsyn. Tar man inte vara på detta så finns inget kvar.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-09 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE