Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sago - Haiku

 

 

älvorna de små

tråder dansen på ängen

sagans vackra är




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-09 11:33



Bookmark and Share


  Per Drysén
Älvornas dans lockar blicken
2019-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Fint som en tavla...
2019-02-09

  Bodingen VIP
Tolvorna är vackra de med he
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP