Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra diktsamling?

nu när min första diktsamling
har kommit ut
börjar jag ju oundvikligen
åtminstone tänka på en andra diktsamling

men blotta tanken skrämmer mig
ger man ut en andra diktsamling
så måste den ju vara bättre än den första
och då drabbas man ju av ribbskräck

samma problem gäller inom musiken –
min första skiva kom ut 2015
nu håller jag på med min andra skiva
och jag har valt att låta den
bli väldigt annorlunda jämfört med min första skiva




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-09 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den behöver inte vara bättre. jag ska ge ut den andra. den kan vara sämre t.o.m. ingen som läst den första ändå :)
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP