Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stilla sex i gryningen.


I blommigt rum

Kuken vilar mot insidan av mjuka låret,

Sidenhård på sensuell silke

knappt märkbar

trycker han sig subtilt emot

vita skinkan

välfyllda bakelsen

söker sig närmre och närmre

fuktig mark

i skogens mitt

långsamt, nästan stilla

tränger han igenom och 

omsluts av

svullna glansiga läppar

daggvåta kronblad

svaga mycket svaga vällustiga stön

förtäljer när han nått sitt mål

djupt djupt

i varma fittan

i blommigt rum.

 

 




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-10 09:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt balanserad sensuell erotik
2019-02-10

  danne //
Vilken gestaltning, myller av liv framför allt !

Gillar den!
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP