Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med och motgångar

Ljuset som befinner sig över oss
kan vara starkare vid vissa tillfällen
och svagare vid andra.
De viktiga är att de aldrig slocknar.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-02-10 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE