Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen blir det ljusare

Slutar jobbet
rusar ut
gasen i botten
på vägen hem
jag kanske hinner ...

Dundrar in i hallen
fort på med koppel
på hundarna och ut
lycka
jag hann ...

Älskar när ljuset
är på väg tillbaka
älskar att nästan
hinna gå en skogsrunda
innan det är alldeles
becksvart

Har längtat så
hela vintern
och äntligen
är det ljusare <3




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-12 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg