Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där hemska

Allt det där hemska händer inte 

för att du skall börja hata andra

eller tycka synd om dig själv

 

Det är en gåva

som blottar en väg 

som tidigare var dold

 

Det är en möjlighet

att ändra riktning

och bli en pionjär

 

Det är en stig för dig

som vill upptäcka

den genuina kraften 

i att vara en människa

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-13 05:55



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Hoppfullt!
2019-02-14

  Anya VIP
Jaa den där kraften att vara människa vill jag hitta. Bra gestaltat här.
2019-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP