Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag, Den firar du och jag. Prinsessan som hittats i mitt liv!
Du är den bästa, Du och jag har blivit (VI)
Med och motgångar som kommer och går.
Det jag älskar är att våran kärlek består.
Vill att du ska veta att jag tycker du är stark,väldigt fin mamma och mkt mkt mer.

Alla hjärtans dag!

Vill att de skall vara du och jag!

För alltid!




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-02-14 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE