Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Ni kan sparka på mig
Ni kan prata bakom min rygg
Ni kan håna mig
Ni kan skratta åt mig MEN
Jag väljer LIVET
Jag väljer att le
Jag väljer att må bra
Jag väljer att ge mina barn det bästa av mig
Jag väljer att skratta och vara glad




Fri vers av marwik
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-14 13:06



Bookmark and Share


  Mickelina
Word! Spoken!

2019-02-18

  Gunnar Hilén VIP
Man undrar över pratet, hånet och skrattet.....varför ?
2019-02-14

  M M Mannheim VIP
Ett stort tack för denna uppmuntrande vers. Tänk om jag hade fått läst den tidigare i mitt liv. För det är så tänkvärda ord. Tack!
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik