Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ikväll är det party

Ikväll är det party
Jag och mina vänner dricker grogg och lyssnar på musik
Det som händer ikväll, stannar ikväll
Det som kommer imorgon ska vi inte tala om

Vi dansar och sjunger med ölen vår hand
Sjunger med i botten Anna och sommartider

Denna natt kommer minnas
Denna natt är vår att äga

Långt efter whiskey, Falcon och Norrlands guld
Dansar vi och sjunger
Skrålar vi och älskar allt som någonsin hänt

Detta party är så episkt
Denna fest som är just nu


Inne i min skalle
Jag och mina röster
Häver jäger, dansar mambo

Och slåss med varandra här och nu




Fri vers av byggpoeten
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-16 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten