Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattlig dröm


Djupt

Jag är ute bland klipporna vid havet.
Jag ska dyka säger jag.
Akta dig så du inte slår i skallen
Ingen fara jag dyker från den här klippan
Jaså den. Där är det jättedjupt
Jag dök
Och trots att det var så djupt kom jag snabbt ner till botten
Som en sten sjönk jag.
Sedan skulle jag till ytan igen som jag kunde se många meter upp
Då upptäcker jag mitt misstag
Jag hade glömt att ta ett djupt andetag
Jag hade ingen luft
Jag vet inte hur det gick.
Jag minns inte, kanske drunknade jag




Fri vers av Rolf_fotona.se
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-16 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf_fotona.se
Rolf_fotona.se