Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Kärleken kommer och går”

du var tjugofem år
jag minns det som igår

du var kung då
allt du ville ha kunde du få

alla kvinnor du fick omkull
alla känslolösa knull

inte många av dem lämnade några spår
”kärleken kommer och går”

sa du och gick vidare till nästa
och då nöjde du dig inte med första bästa

det var som om det inte fanns nån ände
på hur många som ville erövras av denne ökände

du var en påfågel, du var en tupp
och det var så lätt – du lät dig bara plockas upp

du var en ostoppbar charmör
då var det full fart, det var raka rör

du sådde din vilda säd för vinden
du var snabbast i stan på att få in den

men säg mig – vad har du kvar idag?
nu har du tappat din gåva som i ett trollslag

det är som en djävulsk typ av karma –
nu är kvinnorna inte längre så villiga, våta och varma




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-17 00:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ålderns reträtt
rätt och slätt
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP