Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och allt börjar om

Kärleken svider så oerhört
den är som tusen nålar
om och om igen
går dem igenom min sköra hud
träffar hjärtat mitt så hårt
tro mig det är svårt
att låta bli något så starkt
som lyser lika klart som solen själv
tro mig jag har försökt
det är så svårt så sjukt svårt
jag går tillbaka månader
letar, tänker och undrar
hade jag kunnat ändra allt
bara om just jag
hade öppnat min mun
som jag annars så villigt öppnar
säg hade det varit vi två då?
Jag inser att det är försent
men sen kommer du där igen
lika klar som solen
allt börjar om
och jag blir återigen idioten som föll för dig




Övriga genrer av ECarlsson
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-17 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson