Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren 2190

Är trött
Lite nere
Såg dig skriva ”älven tindrar likt dina blå ögon”
Vad betyder det
Vill fråga vill verkligen men varför
Vad kan någonsin hända oss om jag så skulle fatta mod Mod som faktiskt krävs

Det är förgånget
Inte alls längre aktuellt
Romantiseras allt numera olika orter ha… det känns som olika tidszoner
Nu när jag tänker efter mer som två olika världar
Vad var det egentligen som hände den där sommaren
Vad hände med oss
Varför betedde vi oss så
Sårade och blev sårad
vi gjorde allt vi inte borde ha gjort
Vart det nikotinet, alkoholen som drog ner oss i skiten
Blir mer ledsen nu när jag tänker på det
Önskar att det kunde blivit annorlunda
Men
Den sommaren
Den gjorde oss bättre
Åtminstone vill jag tro det för vår skull




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 224 gånger
Publicerad 2020-12-03 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson