Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tänker jag på

Vad tänker jag på
Kan inte läsa mina egna tankar
Som att se myrornas krig på tv
Svarta och vita fläckar överallt
Vitt brus i bakgrunden

Vad tänker jag på
Ser upp mot himmelen
Allt är fortfarande blankt
Tänker jag på formen av molnen
Hur färgen av blå ter sig idag
Hur varmt det är
Hur idylliskt detta landskap är

Vad tänker jag på
En lärare sa en gång att man alltid tänker på något när jag svarade ”jag vet inte” när jag fick frågan ställd till mig vad det var jag tänkte om Svensk grammatik
Tror att allt här uppe stundtals upphör

Vad tänker jag på
Finns det en del av mina tankar jag aldrig kommer att kunna nå
Lika oåtkomliga likt stjärnorna jag ser om nätter hemifrån landet där jag bor numera

Vad tänker jag på
Känner av vibrationerna, hamsterhjulets ständiga rörelse, men det är som att de inte vill bli hittade
De vill glömmas

Vad tänker jag på?




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-09 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson