Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ersatte dig med snö

Orätt
Dumt beslut
Ville ha något annat den kvällen
Du valde bort
Ersatte dig med ketamin
Kände inget, enbart hur snö långsamt gick ner i slemhinnor

Idioti, ren jävla idioti

Flingor kom till mig och jag tog dem
Inget farligt skulle hända så vad gör det då
precis, inget.
Det ska inte hända igen
Kastade bort mitt liv en natt i december för ett brustet jag
Det ska inte hända igen
Aldrig igen...




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-18 22:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del texter biter litet extra
2020-12-19

  SatansSon
den här carlsson var riktigt djävla bra. du är en boren poet.
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson