Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingenting du sa


Jag tror du visste vad det var
Du sa inget
Du skyllde på dimman innanför pannbenet
Varför sa du inget
Var du rädd för din egen skull
Var du rädd för min skull
Önskar att du sagt något
Istället för
Inget, inget och ingenting




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 186 gånger
Publicerad 2020-12-23 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson