Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äldre sår läker aldrig

Vi har setts förut
Vi har skakat hand
Vi har till och med hållit om varann

Såg en ny person bakom allt det där idag
Någon jag aldrig stött på förut

Alltid sett dig
För du har alltid funnits runt omkring mig
Det har alltid pratats om dig
I din närvaro
I din frånvaro
Sedan barnsben

Med åren har frågor väckts, besvarats och hamnat i skymundan
Delar av dem har aldrig
Delar av dem kommer aldrig
Vissa svar fås aldrig, men varför?

Hos dig är det bortglömt
Gammalt, dammigt och lagt på en hylla du flyttat ifrån

Hos dig är det ett sår som delvis aldrig läker
Det hälls salt i det då och då av dina nära
Du ser rött
Dem gör det inte för att skada dig
Ibland kan du tro det, men vet att det är inte så

Ibland lever du i förnekelse
Sällan i sanning

Du vill gott
Jag vill tro oss alla

Du hävdar motsatsen











Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-11-07 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson