Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten obetydlig måne

varför måste du själv vara solen
i varteviga solsystem du visar dig i?

du borde upptäcka njutningen
i att ens nån enda enstaka gång

bara vara en liten obetydlig måne
som kretsar kring en liten obetydlig planet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-17 14:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag hör till smeten
sade planeten
och svalde förtreten
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP