Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför brasan

Framför brasan
i eldskenet
hela kvällen i timmar
femtonåringen och jag

honsomsånyss
var liten flicka
nu
så mogen så fräsch
så klok så stolt
som en Greta
och
som nu förde lärda samtal
med sin morfar
där nere på golvet
vid brasan




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-17 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP