Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fasad

En del skriver om minnen från tidiga år!
Själv känner jag mig historielös.

Det enda som betyder något är här och nu har jag fått för mig.
Kanske är det bara ett uttryck för hur jag levt för att överleva!
Jag har alltid fått för mig att jag är en tänkare.
Kanske är det bara en flykt från allt som kan få känslor att bli alltför övermäktiga.
Känslor som riskerar att skadeskjuta en liten pojke som lämnats ensam att handskas med alltför stora frågor.

Blev svaret att aldrig se tillbaka och strunta i det svåra?
Att för alltid vara ett litet barn.
Ett mycket ensamt och övergivet litet barn.

Ibland tittar jag ut på andra och ser exakt vad de döljer under sina översta välordnade lager.
Så enkelt och lätt att se när det gäller främlingar.
Man riskerar inget genom att se andras smärta,känslor och historia!
Vill du se vad jag döljer?

Då får du jobba hårt,riktigt hårt för ingen har ännu lyckats se bakom min fasad.




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-20 09:44



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Ja och nej! :)
Det blir självklart mer tydligt och precist och man kan självklart inte tro att någon annan ska förstå om man inte berättar.

Däremot kan vi läsa av människor på så otroligt många sätt.
Min uppfattning är att det går att läsa av andra och få en klar bild av vad de går för.
Nästan så att det går att veta vad man kan förvänta sig och vad de har varit med om.
Självklart vet man inte med total säkerhet men som sagt jag upplever att det går komma väldigt nära "sanningen" om man har den förmågan!

2019-02-28

  Gunnar Hilén VIP
Nej vi är inga tankeläsare. Man måste berätta sin egen sanning med sina egna ord om man vill att någon annan ska veta.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ