Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Befriad buske

Snön har släppt sitt starka grepp
Befriad buske väntar vårens värme och växtkraft




Bunden vers (Annat versmått) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-19 09:11



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Det är vi nog många som längtar efter nu
2019-02-20

    ej medlem längre
Härliga tider väntar! :)
2019-02-19

  Njord
Ja nu tar du nog ut våren i förskott: :=)
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP